dijous, 24 de març del 2011

GERONIMO STILTON: QUART VIATGE AL REGNE DE LA FANTASIA


La nit del divendres en Geronimo Stilton va rebre una multitud de missatges , que parlaven de la inauguració de l'exposició.En Marti Gala va ariva i li va explicar que era una exposició sobre dracs i que en Geronimo l' havia d'organitzar . Després d'una setmana d'insomnis tot va sortir bé.
A l'endemà ,van visitar Stilton,el Drac de l'arc de Sanmarti i el seu amic Scribacchius,que el convidaren a fer un gran viatge per portar la Marca la Fama al Regna la Fantasia
Quan ja volàvem pel damunt , tots tres vam veure un gran incendi en el Bosc que Parlava . Van treballar molt però al final vam extingir el foc i varen poder arribar al Palau d'Alis , la Princesa dels Dracs de Plata . Allà , ella explica Havien robat el l'ultim Ou de Drac,i per això el Regne de la Fantasia corria perill.
Els drac pling i ploncs , al servis de la princesa van posar a proba a prova en Geronimo i ho fa passar tot .
Mes tard ,Alis,en pervat ,es va assegurar que ell fos el cavaller de la profecia , el que havia de trobar el ou perdut torna la pau al regne.
En la reunió del consell dels Dotze Drcs , el en Geronimo va resultar el Dotzè cavaller ,i va saber que havia que un d'ells era el lladre que havia robat l'ou.El ratolí esposa a les ordres de la princesa , que li va reves el Sgon Sret dels Dracs , el passadís secret per arribar a la cova on es emmagatzemava el Ou de Drac
En Gernimo va viure aventures am amb Alys i els dracs i conèixer a Fortunata, una marieta que els guia pels Regnes dels Pratsverds, el prat de la Primavera ,el Estiu ,de la Tardo i l'Histiu.
Quan estaven lluitam contra l'exercit de Stuia amb els Dracs de Foc ,i ells en mig d'una batalla, i de just al començar sentia que algú li agafava de l'armadura, es gira i digué el ou s'ha trencat i feren les Paus.
Federico 6èA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada