dilluns, 4 d’abril del 2011

El diari del Greg un pringa total 1

Com bé diu el títol del llibre en Greg es un pringat , els seus amics també ho son , com el seu millor amic en Rowley .
Com ell es el germà petit els seu germa en Rodrick es fot d´ell i el fa la vida impossible .
Doncs bé en Greg decideix escriure un diari però ell deixa clar que es un dietari , per es pensa que serà famós i quan el preguntin ell dirà tingueu el meu . Peró també deixa molt clar que aquesta idea havia sigut de la seva mare i no seva .
En Greg acaba de començar l´escola de secundaria , i explicara des de el seu prime dia en setembre fins l´ultim dia de juny .
Comença l´escola i el professor diu que escollin un lloc per sentar-se , i com és un pringat s´assenta al costat de dos `` idiotes ´´ i el professor diu que espera que li agradin en els llocs que estan , perquè serà el lloc que estaran tot el curs . En Greg pensa que l´any que bé no tornara a fer el mateix error .
En Greg diu que no fa cap cosa bé que tot són defectes , però que se´l dona molt bé jugar a la play station i coses així però que juga molt i que seria capes de guanyar a qualsevol nen de la classe .
El seu germà li agrada molt la música i es compra molts disc de rockun dia es compra un d´aquells que fica advertència als pares , però el seu germà es molt llest i es compra uns cascos per posar-se a l´estèreo i aixi els pares no l´escolten . En Greg es dona compta i fa un pla per escoltar-la . Quan es de nit en Greg va al soterrani a escoltar música fica el volum al màxim i escolta , però es tan pringat que no connecte els cascos i el seu pare baixa corrents i el fot una bronca i el deixa 2 setmanes sense play i ordinador .
Falta un mes per Hallowind , i a ell li encanta . Quan ja es Hallowind va pensar una idea per recollir el màxim de caramels , però no es dona conta que no te cap disfressa però la mare li compra una ell ho veu una mica sospitós però se la fica desprès , desprès per la nit la seva mare diu que se emporti el seu germà petit en Manny i ja sabia perquè era tant sospitós .
Recullen molt pocs caramels però quan s´en va en Manny recullen molts caramels però quan arriben a casa com el seu pare li agrada tirar aigua a la gent per Hallowind els tira molta aigua i els caramels es mullen i en Greg ja no te caramels per menjar.
En Greg desideix dfer un comic amb en Rowley i es diu ( la mare del tano ) .
En Rowley el millor amic d´en Greg es fa molt amic d´un altre i es fn els millors amics fins i tot porten una samareta d´en Rowley i el seu amic i es barallen .
Uns de batxillerat els pillen i diuen que si no es peguen els ficaran la cara en un formatge podrit que i ha per la pista de basquet . Ells no es peguen i en Rowley li fique la cara en el formatge , però en Greg diu que es alergic als làctics i ho li fiquen . Despés d´això es tornen a fer els millors amics.
Ja ha arribat juny i no hi ha escola . En Greg com ja és amic d´en Rowley s´en va a jugar a la play station a la seva casa com celebració de acaba el cole .
Javi 6A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada