divendres, 8 d’abril del 2011

Harry Potter

En Harry està a casa dels seus tiets esperant que l’Orde del Fènix el vagi a buscar per emportar-se’l en un lloc segur. Com que en Harry farà disset anys (serà major d’edat al món dels mags) podrà fer tota la màgia que vulgui. També com que serà major d’edat perdrà l’encanteri protector (que la seva mare havia fet abans de morir) i Voldemort el bruixot més dolent de tots els temps ja el podrà atacar. Quan els membres de l’Orde del Fènix arriben li expliquen el pla a en Harry. S’han de prendre poció de la mutació que l’has de barrejar amb un cabell d’algú per transformar-te amb la persona que li has arrencat el cabell. Un cop s’han transformat pugen a les escombres i se’n van.
Però quan estan al mig del camí se’ls presenten un grup de cavallers de la Mort (seguidors de Voldemort) que els barren el pas. Allà es mor l’òliba de’n Harry, la Hedwig i també l’Ull-Foll un gran mag que havia capturat molts cavallers de la Mort.
Un cop a un lloc segur en Harry es prepara per fer la perillosa missió que li va encarregar Albus Dumbledore, destruïr els horricreus (objectes on Voldemort havia deixat part del seu esperit).
Aconseguirà en Harry acabar amb els horricreus i així deixar Voldemort més feble per poder-lo matar?
Pol 5C
 

3 comentaris:

  1. aquest llibre mola mes mirantlo en una peli perdoneu pero algu ho avia de dir

    ResponElimina
  2. El teu llibre està molt bé. Perdoneu algú ho havia de dir!

    ResponElimina
  3. Aquest llibre mola mes si et mires la peli.
    Perdoneu però algú ho havia de dir

    ResponElimina