dilluns, 4 d’abril del 2011

Tea Stilton

La Tea Stilton (la protagoista) reb unes flors de part de les seves millors amigues: "Les Tea Sisters" La Niki ( l'exploradosra), la Colette ( la presumida), la Violet (la estudiosa), la Paulina (la científica) i la Pamela (l'esportista). La Tea es va sorprendre que li enviessin flors perquè elles estaven de viatge a Paris. Tot mirant el correu va rebre un missatge de les " Tea sisters" i hi havia un text molt llarg explicant les seves experiències a Paris:
Tot just els dia que s'acabaven les classes i arribava l'estiu la cosina de la Colette la va invitar al seu pis per que passés uns dies a París, ella va acceptar amb la condició que pogués portar les seves amigues, i així va ser, aquell mateix dia es van posar camí a París amb l'avió. Quan van arribar a París es van instal·lar al pis de la cosina de la Colette, que per cert estava estudiant per ser dissenyadora i tenia una desfilada 3 dies després, dons ella havia preparat uns vestits per a la passarel·la. Un dia es va donar compte de que els vestits no hi eren! Era una llastima perquè cada vestit era un mapa d'un continent. Totes juntes van intentar descobrir qui era el que havia robat els vestits, va ser el que menys esperaven, el seu professor de moda!

Es veu que volia els vestits perquè tots junts formaven un mapa que conduïa a una habitació secreta on el modista més famós guardava els seus vestits, i el professor volia investigar-los, però al finat tot va acabat bé i va poder fer la desfilada de moda, i va guanyar!
Carla 6C

4 comentaris:

  1. El resum aquet no és sert!!! Hi han coses k no stan bé s'ho han inventat, pero servbrix per copiar-ho. Je je pero k ho sapigueu!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Tu copin no hi copis , k no es per k hoi copis tu si no jo jeje, aixi hem posaran un exelent a mi no ha tu xatu!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. De k vas es ami k hem posarant un exelen per aquesta historia k no me legit jeje i calla pesat!!!!

    ResponElimina
  4. NO ELS HI FEU CAS K NO ES VERITAT AQUETS, nens k aixó es per dir s'hi t'ha agradat o no , no per discutir ni per copiar i ademes no hos agrada!!!!
    Ami m'hencanta, esta fet amb unes paraules, a k no es el llibre k me llegit. m'he equibocat el k b busco es Maldito Carma es la caña llegiu-lo jeje hos tronxareu !!!

    ResponElimina