dilluns, 9 de desembre del 2013

DIARI D’UNA PENJADA 3

Tracta d’una noia, que es diu Nikki que va al W.C.D (Wechester Country Day) que es un institut on allà es humiliada per una nena, la Mackenzie, que es la més popular de tot l’ institut i la primera enemiga de la Nikki. La Nikki té tres amics: la Chloe, la Zoey i en Brandon. Un dia, la Nikki veu un cartell penjat al vestíbul, que parla d’un concurs de talents. Al cap d’uns dies  la Nikki rep un paper on hi ha la factura total de l’insitut i es queda al·lucinada i diu:-els meus pares no tenen prous diners per pagar-ho!-. A baix de tot del paper posava que si no ho podien pagar-me la beca, me n’hauria d’anar de l’institut.
L’endemà, la Nikki se’n va anar tota decebuda a l’institut per anunciar que se n’hauria d’anar del W.C.D. Al mig de la classe de biologia va demanar per anar al lavabo i va tornar-se a trobar amb un cartell del concurs de talents i va llegar l’apartat dels premis i va veure que regalaven beques per a l’W.C.D i es va dir:-si tinc la possibilitat de guanyar el concurs es podria quedar a l’institut amb els seus millors amics .
Era 30 de desembre, el dia que es feia el concurs de talents. El grup de la Nikki eren: en Brandon, la Chloe, la Zoey, en Marcus, en Theodore, la Violett i ella, la Nikki.
Al final no van guanyar, però la Nikki va descubrir que la factura que es pensava que li havia enviat l’escola, i que no la podria pagar va flipar quan va veure que li havia enviat la Mackenzie, la seva pitjor enemiga.

El llibre acaba que la Nikki al final es queda al seu institut amb els seus amics i la seva beca.
Emma   5èC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada