dimecres, 4 de maig del 2011

JUNIE B.JONES I L'AUTOBÚS PUDENT

La Junie B. Jones, que és una nena de sis anys molt entremaliada i divertida,  té un problema amb l'autobús de l'escola. Perquè a més de ser incòmode i fer pudor, ella sap molt bé que uns nens que són molt dolents i els hi agrada fer gamberrades, embruten el cap de xocolata desfeta a tots els nens i nenes que hi pugen. I resulta que la Jonie hi ha d’anar-hi cada dia  anant i tornant de l’escola.
Cada dia quan pensa que hi ha de pujar-hi li agafa com un formigueig a la panxa i acaba amb mal de panxa. Necessita un pla ben urgent per a no tornar a pujar mai més en aquest autobús.
El Pla és amagar-se en un armari de l’escola per no haver-hi de pujar, però la senyoreta la troba i ha d’acabar anant al despatx del director i la seva mare la ve a buscar. La nena li explica que s’ha amagat perquè no vol anar amb autobús. A final la seva mare li diu que sap que hi ha una nena, que es diu Susanna, que també anirà a partir d’ara amb l’autobús. Des d’aquell dia la Jonie ja no va sola i es fa molt amiga de la Susanna.

Mireia 5A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada