dimarts, 3 de desembre del 2013

Gina

A mi m’ha agradat aquest llibre .És trist però el missatge  d’aquests llibre per mi és que:si ets un gat o un nen las de tractar igual i estimar igual.
                                                          Gina
Hi havia una vegada una nena que es deia Gina i li agradava molt mirar la televisió
La Gina tenia una germana que es deia Bibí i no si semblava gens a ella.
La mare de la Gina i la Bibí coneixia a una dona que tenia molts de gats i un dia va regalar un dat a la Gina i un a la Bibí.
Van viure duran molts anys però un dia el gat de la Bibí es va caure de dalt a baix i es va trencar la columna vertebral i les dos germanes van portar el gatet al veterinari. El veterinari va curar el gatet però el gat no se va acostumar a menjar amb palleta i es va morir.
La vida de la Gina va tornar a la normalitat però un dia a classe va venir un nen nou que havia passat la guerra, es deia  Damir  i no parlava el seu  idioma per això la Gina li anava ensenyant paraules bàsiques com per exemple:hola ,flor,mama….

Quan se van acabar les vacances de pasqua i la Gina va tornar a classe va veure una cosa diferent…..No hi havia en Damir!!!La Gina es va quedar molt trista però va veure que en Damir li avia deixat un bloc amb dibuixos…..
Mireia 5èA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada