dimarts, 29 de març del 2011

El Misterio Del Ojo De Esmeralda

A mi m´ha agradat molt el llibre de Geronimo Stilton El Misterio Del Ojo De Esmeralda que va sobre un viatge en el que Tea obliga a Geronimo fer per anar a buscar un tresor gràcies al mapa que Tea va trobar en una biblioteca.
Quan per fí volen anar-se'n de viatge es donen compte de que son massa poques persones i se'n van a una tenda que es diu " el Bazar de la Pulga Coja" i li proposen a en Trampita anar-se'n amb ells, Trampita accepta i s´en van a revisar el vaixell. Pel camí es troben amb en Benjamín que ell també vol anar amb ells però no pot perque en Geronimo no el deixa.
Al dia següent s´en van però durant les nits escolten alguna cosa que va pel vaixell fent sorollets, fins que una nit en Geronimo la Tea i en Trampita s´en van per a descobrir qui era i veuen que era en Benjamín que anava a burcar menjar per les nits.
Van arribar a l´illa i es van posar a buscar el tresor però no el troben i s´en tornen a casa però amb avió perquè el vaixell s´els havia enfonsat, i quan s´en van cap a casa es veu que la illa com que tenia forma d´ull i aquell era el tresor que tant buscaven.
Esther 6A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada