dilluns, 28 de març del 2011

Herois de la Masia

Bueno jo e triat el llibre que es diu Herois de la Masia, es tracte de la historia del barça.
Bueno un dia en Josep Guardiola anava amb avió amb tot l'equip que tornaven d'un partit amb tots els jugador : Gerard Pique, Xavi Hernandez , Carles Puyol....etc doncs li deien per brindar una copa de cava però ell estava tant cansat i no tenia ganes, Gerard Pique per darrere li va tirar tot el cava pel seu cap d'en Guardiola. Després va anar al lavabo a rentar-se la cara i estava tant cansat que va recordar els vells temps, era ell i en tito que ara seria el segon entrenador del barça, i esteven en el camp mirant una final del Barça, hi havia en Shuster en Victor i molts més. Després quan es va acabar el partit en guardiola es va despertar del "somni" i va tornar a la vida real a la actualitat, i no en el passat.
Va tornar a la ciutat esportiva Juant Gamper, va veure nens alevins entrenant per el proxim partit, a en Guardiola els va anar a mirar com el somni que havia tingut i va anar al camp per veure com o feien, quan va acabar l'entrenament va anar alla i els i va explicar molts jugadors que eren com ells i que han arribat a jugar la Champions.
Els va explicar la historia de tots els jugadors, bueno jo el recomano a tots els Públics que siguin Culers, menys per els que son del Mardid perquè tot es del Barça i pesadilles del Madrid.
Oriol 6C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada