dilluns, 4 d’abril del 2011

Crepúsculo

Bella es una adolescent corrent de Phoenix els seus pares es van separar i ella va decidir quedar-se amb la seva mare a Phoenix amb el seu padratre Phil que era un gran gugador de beisbol i sempre havien de anar d'un lloc a un altre. Va agafar el seu anorak i l'equipatge i va anr fins a l'aeroport que s'en havia de anar a forkson mai es posava el sol.
Charlie el meu pare m'esperava amb el cotxe patrulla es a saber que ell era policia de Forks.
Bella va començar l'escola un dia despres d'arribar .
Com era la nova ningu no li feia cas pero va arribar a una classe i va coneixer a uns amics ,Eric, Mike, Tyler, Jessica y Ángela Bella en Forks coneixia a un amic de la infanci que es deia Jacob que era un licantropo .
Bella va anar a una altra classe on es va sentar amb Edward Cullen tothom deia que els Cullen no eren gent de fiar . Bella va anr a la cafeteria a dinar on es va sentar amb els que havia conegut a les classes allà es va trobar a tots els germans Cullen sentats en rodona .
A la Bella la van conviadar a anr a una platja a fer surf ella va dir que si i també va preguntar si podia portar a l'Edward va dir que si pero que seria un bicho raro .
Bella li va dir que si pero primer li va preguntar quina era ella va respondre la Push ell de seguda va dir que no ell es un vampir i aquella reserva es dels homes llops.
Quan tots els amics van anar a la Push en Sam amic de Jacob va dir que els Cullen no anaven a aquesta reserva .
Bella pensav que Edward no era normal , Bella va anar de compres amb les seves dos millors amigues per un vall de fi de curs ella quan van acabar va anar a una biblioteca a per un llibre de vampirs i per un carreró molt estret van venir uns nois que es volien aprofitar de ella , i en aquell moment tant ràpit va venir ell amb la cara ben palida i les mans fredes.
Quan va arrivar a casa va estar mirant-se el llibre i va donar la casualitat de que ell i la seva familia eren vampirs i li va anar a dir.
Bella es va fer novia de l'Edward i va anar a casa seva Rosalie no estava molt contenta però l'Emmett si i també Alice Jasper era el mes recent i el que mes li costava aguantar no menjar-se la sang dels humans i no la dels animals Carlie va convidar que Bella anes amb ells a un partit de beisbol entre la família encara que ella no podia jugar perquè era massa dèbil per jugar amb els vampirs però de sobte Alice va veure que venien uns vampirs mes dolents James ,Laurent i Victoria la parella de James quan van arribar van olorar la sang d'un humà Jmes se la volia menjar La família Cullen l'intenten protegir fins que Alice i Jasper s'e l'emporten molt lluny mentres que Carlie Edward i Rosalie es posen la roba de Bella i corren fins que el despistin . Bella rep una trucada i s'escolta a la seva mare diguen que ha de venir a salvar-la però es Jmes que te a la seva mare segrestada i que no la deixara anar fins que ella vingui a l'estudi on ella anava de petita a fer ballet ell li diu que ha de anara sola perquè si no matara a la seva mare . Edward quan hu sap va corrents a salvar-la fins que Bella arriba allà i veu que tot es mentida James l'agafa i la mossega fins que arriba la família i maten a James i Edward salva a Bella llepant-li la ferida . I al final tots dos aconsegueixen anar junts al ball
Carmen 6C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada