dijous, 7 d’abril del 2011

La penya del tigres

Tot va començar una tarda on en Pau en Lluc i la Virgi també anomenats la Penya dels Tigres que eren uns detectius que havien resols uns quants casos, feien un examen molt important. Perquè si tots l'aprovaven farien una excursió al parc d'atraccions anomenat El tren de la bruixa. El temps es va acabar i una vegada fora de l'escola només es parlava de la prova. Al matí el professo ens va donar una gran notícia tots havien aprovat.
Una setmana després érem a la entrada de El tren de la bruixa preparats per emocions fortes. Primer van pujar a la muntanya russa i després als videojocs.
Sortin dels videojocs vam veure uns nens molt espantats que deien que havien vist un vampir. Ja eren les dotze del matí però a part de la classe no hi havia ningú. Tothom tenia por del vampir. Vam tornar a pujar a la muntanya russa quan vam veure un vampir molt lleig, que amb ajuda d'unes heines va treure un tros de ferro. Si no feien alguna cosa caurian! 'encarregat de l'atracció va decidir parar el vago abans no es caigués. Van tornar a casa després d'aquella experiència tan esgarrifosa. Aquell mateix dia a la nit els Tigres  van tenir la mateixa idea investigar. El dia següent van quedar per anar al parc per investigar el que havia passat el dia anterior. Després de buscar molt van trobar una etiqueta on ficava una botiga de disfresses i la seva adreça. Van anar-hi aquella mateixa tarda i la dependenta ens va dir que aquella etiqueta només la tenia la disfressa del vampir. Quan ens va dir el nom ens vam quedar parats, era el professor.
Juan Pablo 5A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada