dilluns, 4 d’abril del 2011

Un cas per a tu i la penya dels tigres. Monstres invisibles

En Pau, la Virgi i en LLuc són tres amics que resolen casos. Tots tres se'n van a la neu perquè en Pau ha de fer una competició de snowboard. En Pau i la Virgi pugen a esquiar i allà es troben amb unes petjades i els hi sembla que han vist un monstre. Quan tornen la Virgi es troba que les seves coses no estan a la seva habitació i li diuen que s'ha d'anar a altra habitació . Quan arriba a l´altra habitació la Virgi troba una advertència en el mirall del lavabo . La Virgi busca al senyor Marsal i l' avisa que té un enemic. A l'hotel coneixen a la Victoria que es fa amiga de la penya dels tigres.
A la nit mentres dormien a en Pau li entren a l' habitació per posar-li alguna cosa en el got de l'aigua i a la Virgi li posen un sobre amb un trencaclosques. Al matí la Virgi torna a pujar a la cima per esbrinar el misteri del monstre i les petjades. Quan arriba al refugi veu que a sota del llit hi ha uns fusils i surt corrent cap el hotel.
Totes les pistes que segueixen van contra el Senyor Marsal. La Virgi i en LLuc s'apunten a una cursa de trineus per poder seguir al Senyor Marsal. Mentres pugen amb el telecadires veuen a un monstre gegant que espanta a la gent. En realitat el monstre era una projecció.
Al final descobreixen que la projecció la feia la Victoria i els seus amics perquè no matessin als isards i les guineus que feien servir per la cacera que preparava el senyor Marsal.
Marc 6A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada