dilluns, 4 d’abril del 2011

La tribu de CAMELOT : La Carlota i el misteri del canari robat.


Són uns nois i noies que formen la Tribu de Camelot: la Carlota i el seu gat en Merlí, en Miquel, la Mireia, la Berta, l’Eli  i en Said. Quan passen aventures plegats es canvien els noms.
En aquesta aventura que us proposo el canari de la veïna de la Carlota, en Papageno, ha desaparegut. L’han robat. Comencen a  sospitar d’un llibreter un xic boig, en Mordret.
La Carlota junt amb el seu germà en Marc van a parlar amb el quiosquer. Els costa una mica anar-hi perquè estan espantats, però els diu que no ha vist mai cap canari groc.
Durant la nit la Carlota parla amb el seu gat i li explica que en Papageno tenia una ploma blava molt apreciada pels mags i que potser per això l’han raptat.
Els amics de la Carlota, la Tribu del Camelot, que sempre han volgut ajudar i defensar a les persones i els animals investiguen el misteri. Finalment el conjunt de pistes els porta a un home al qual fan xantatge i que fent-se passar per carter segresta el  canari.
Quan s’acaba el llibre se sap que la veritable raó del segrest ha estat perquè el canari  cantava una estrofa de la Flauta Màgica de Mozart. 
Eudald 6C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada