dilluns, 4 d’abril del 2011

ROIG RUBÍ

Jo recomano aquest llibre sobretot a les nenes de la classe, ja que és una mica massa femeni, crec que els hi pot agradar, ja que tant a mi com a la Clàudia ens ha agradat molt.
Si algú el llegeix i li agrada, també pot llegir la segona part, i la tercera (no se si la tercera ja ha sortit a la venda).

ROIG RUBÍ

La Gwendolyn és una adolescent com qualsevol altre, o això és el que es pensen ells i tots la seva família, fins que als 16 anys, quan es comença a viatjar al passat la seva cosina Charlotte, qui tothom es pensava que tenia el gen dels viatges en el temps, no desapareix, i en canvi la Gwendolyn si que comença a fer salts incontrolats en el temps.
Segur que us pregunteu com Isaac Newton podia equivocar-se calculant la data del naixement del rubí, qui ha de tancar el cercle dels 12 viatjants en el temps.
La resposta és senzilla, No es va equivocar. La mare de la Gwendolyn va mentir sobre la data del seu naixement, diguent que era un dia més petita que la seva cosina insuportable, la Charlotte. Va pensar que ajudava a la seva filla, a qui proporcionaria una infància normal.
Viatjant en el temps coneixerà a moltes persones com el Compte de Sant Germain, antepassat d'en Gideon, últim viatger del temps per la línia masculina i de qui tant la Gwendolyn com la Charlotte estan enamorades.
Anna 6A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada